Nenosíme podprsenku, ale…


Také odmítáte nosit podprsenku, protože se vám příčí těsné upnutí tohoto korzetu na tělo? Navíc jste si vědomé, že tím ochabují svaly hrudníku, které udržují ňadra v hezkém tvaru? Pak samozřejmě podprsenku odložte a nepoužívejte, ona vám vlastně nepřinese vůbec nic dobrého, ale… Za těmi třemi tečkami ve slově „ale“ vězí malý zádrhel – vaše bradavky. Všimly jste si někdy erotických akcí, například prezentací pornohvězd, že se tu promenádují dívky zcela nahé, pouze v kalhotkách, a na prsních bradavkách mají nalepené hvězdičky nebo jiné geometrické tvary? A přesto neznamenají pro muže významnou erotickou výzvu?

žena v podprsence

Toto je známý psychologický jev, protože dokud neukážete bradavky, vaše ňadra nepředstavují sexuální vnadu. Toto je patrné také na koupalištích, kde se často setkáte s dívkami, co zcela záměrně oblékají plavky menší velikosti, aby tím okouzlily muže ve svém okolí. Můžete mít tedy ňadra téměř zcela odkrytá, mohou se vám vypínat z dekoltu do značné vzdálenosti, ale bez bradavek to nikdy nebude ono, muži zkrátka prahnou po tom spatřit ten tmavý kroužek s vystouplým hrbolkem, kvůli němuž se jim zvedá v krvi testosteron do nebeských výšin.

podprsenky na stole

A to je právě ono – jak to udělat, aby vaše smyslné bradavky viděl jen ten, komu je chcete ukázat, nikoli ti ostatní? Docela jednoduše, pokud nechcete nosit podprsenku a oblékáte velmi průsvitnou halenku, tričko, nátělník či šaty, využijte nalepovacích koleček – nálepek na prsa. Jsou to speciální lepicí terčíky, které na bradavkách drží třeba celý den, i když se výrazně potíte. Nálepky na bradavky jsou zhotovené ze zdravotně nezávadného materiálu, můžete je nosit v zaměstnání, na plese, na oslavě narozenin, při sportu, na výletě v přírodě, při cestování na dovolenou, zkrátka všude, kde odmítáte nosit podprsenku, a jste ve společnosti mezi lidmi.